+302102237594 21 Psychari str - Athens info@dentalprolab.gr
hero image
banner image
 
 
 
Dental Pro Lab
Ψηφιακή οδοντιατρική | Εμφυτεύματα | Αισθητική
 
 
 
 

 
 
 
 
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
 

Ο CDT Θάνος Χατήρας ολοκλήρωσε τις σπουδές του σαν οδοντοτεχνίτης το 2013 στα ΑΤΕΙ Αθήνας και από τότε δραστηριοποιείτε ενεργά στον κλάδο & διοικεί το οδοντοτεχνικό εργαστήριο Dental Pro Lab.

Διατηρεί επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες κλινικές, οδοντιατρικές εταιρίες και εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πιστεύοντας στην διαρκής εκπαίδευση & δια βίου μάθηση, συνεχίζει από τότε την επιμόρφωση του στους κλάδους της οδοντοτεχνικής-οδοντιατρικής, διοίκησης-ηγεσίας και εκπαίδευσης.

Έχει πιστοποιηθεί για την εκπαίδευσή του από ομίλους όπως οι Ivoclar Vivadent, Bredent group, 3Shape, ZirkonZahn, Heraeus Kulzer κ.α.

Στο χώρο της εκπαίδευσης πραγματοποιεί ομιλίες και πρακτικά σεμινάρια σε συνεργασία με σημαντικές εταιρίες του οδοντιατρικού χώρου από τις οποίες είναι πιστοποιημένος ως εισηγητής για την διεξαγωγή μαθημάτων επαγγελματικής κατάρτισης και διαλέξεων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
Ποιες πιστοποιήσεις μπορεί να δώσει το εργαστήριο σας:

 

ISO 9001:2015

Μελετήθηκε, εγκαταστάθηκε & εφαρμόζεται σύστημα διαχείρισης ποιότητας προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015.

 

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο εργασίας που έχουμε δημιουργήσει μπορούμε να εγγυηθούμε την επιτυχία των αποκαταστάσεων για 1 χρόνο. Αναλαμβάνουμε έτσι κάθε ευθύνη & αντικαθιστούμε άμεσα σε περίπτωση αστοχίας.

Η εγγύηση δίνεται με προϋπόθεση την τήρηση του κλινικού σταδίου «Δοκιμή προτύπου, έλεγχος & έγκριση σχεδιασμού από κλινικό & ασθενή» καθώς και των απαραίτητων προβών πριν την ολοκλήρωση.

 

 

3Shape

Είμαστε πιστοποιημένοι με την σφραγίδα TRIOS Ready της 3Shape για την σωστή επεξεργασία των ψηφιακών σας σαρώσεων.

 

 

ZirkonZahn Hellas

Έχουμε πιστοποιηθεί ως επίσημοι εκπαιδευτές & συνεργάτες του αντιπροσώπου ZirkonZahn Hellas για τα συστήματα CAD-CAM & τα υλικά τους.

 

 

Bredent

Έχουμε πιστοποιηθεί ως Systems Consulting & International Instructor από την Bredent για τα υλικά της φιλοσοφίας Physiological prosthetics.

 

 

Eco Friendly

Εργαζόμαστε με οικολογική συνείδηση και σεβασμό στην κοινωνία. Ανακυκλώνουμε, εξοικονομούμε ενέργεια και επιλέγουμε τεχνικές και υλικά με χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα.

 

 

CE

Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε έχουν δήλωση συμμόρφωσης της ευρωπαϊκής ένωσης CE.

 

Σε πόσο χρόνο ολοκληρώνονται οι αποκαταστάσεις;

Χρονοδιάγραμμα εργασιών

Μονολιθικές αποκαταστάσεις 7 ημέρες
Αποκαταστάσεις με επίστρωση κεραμικού +2 ημέρες
Επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις + 3 ημέρες
Αποκαταστάσεις με ούλα + 3 ημέρες

 

Ο χρόνος παράδοσης αφορά εργάσιμες ημέρες και δεν υπολογίζει τον χρόνο των μεταφορικών.

Πως μπορώ να σας στείλω εργασίες;

 

Αναλογικά αποτυπώματα

    • Εντός του λεκανοπεδίου αττικής: Παραλαμβάνουμε & παραδίδουμε τις εργασίες με αξιόπιστους συνεργάτες διανομείς Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 - 21:00

    • Υπόλοιπη Ελλάδα: Το εργαστήριο μας συνεργάζεται με τις ACS, Γενική ταχυδρομική & Speedex για την ασφαλή & γρήγορη μεταφορά των εργασιών.

    • Εξωτερικό: Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία overnight της DHL και όλες οι εργασίες παραδίδονται σε μία εργάσιμη μέρα

 

    • Επικοινωνήστε μαζί μας μια μέρα νωρίτερα για να προγραμματίσουμε την συλλογή των αποτυπωμάτων σας από τον συνεργάτη μας.

 

Ψηφιακά αποτυπώματα

  Μπορείτε να μας στέλνετε τις σαρώσεις σας μέσω των πλατφορμών:
    • 3Shape Communicate
    • MeditLink
    • WeTransfer στο email cases@dentalprolab.gr

 

Ποιο είναι το πρωτόκολλο του εργαστηρίου σας;

 

Ο προσεκτικός σχεδιασμός και η μελέτη κάθε σταδίου εγγυάται την επιτυχία της τελικής αποκατάστασης και την πλήρης κάλυψη των προσδοκιών των ασθενών. Για αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει ένα πρωτόκολλο που μας επιτρέπει να έχουμε σταθερά αξιόπιστα αποτελέσματα σε κάθε αποκατάσταση.

 

Τα στάδια που ακολουθούνται είναι τα εξής:

 

 

Εκμαγεία Μελέτης - Διαγνωστικό κέρωμα

Με τα εκμαγεία μελέτης και το διαγνωστικό κέρωμα γίνεται μελέτη πριν ξεκινήσει το περιστατικό με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζονται οι δυσκολίες και τα προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. 

 

Digital Smile Design

Η ψηφιακή σχεδίαση της τελικής εικόνας του ασθενή με χρήση οδοντιατρικών φωτογραφιών και ακριβών μετρήσεων.

 

Mock-Up

Κατασκευάζεται ένα μοντέλο (mock-up), ενός προσθετικού σχεδίου, πριν τη παρασκευή των δοντιών, το οποίο εφαρμόζει πάνω από την φυσική οδοντοφυΐα του ασθενή. Χρησιμοποιείται για την επίδειξη, δοκιμή και την αξιολόγηση του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας του καθώς και την συντηρητική και επιλεκτική παρασκευή των δοντιών

 

Χρωματοληψία - Οδοντιατρική Φωτογραφία

Συχνά υπάρχει σύγχυση κατά τη διαδικασία επιλογής χρώματος σε μια προσθετική εργασία, καθώς και στην μεταφορά της πληροφορίας στο εργαστήριο. Είναι απαραίτητη λοιπόν η λήψη των φωτογραφιών κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες φωτισμού και με το σωστό τρόπο. Με την εμπειρία μας στην χρήση της οδοντιατρικής φωτογραφίας και την αναγνώριση των αποχρώσεων των κεραμικών υλικών είμαστε σε θέση να σας συμβουλέψουμε πως να εκπληρώσετε αυτόν το σκοπό ώστε να αναπαράγουμε πλήρως το χρώμα των φυσικών δοντιών στη προσθετική αποκατάσταση.

 

Επιλογή υλικού αποκατάστασης

Το εργαστήριο μας είναι περήφανο διότι έχει διαθέσιμη όλη την γκάμα υλικών που έχει να προσφέρει η σύγχρονη οδοντιατρική. Πάντα πρωτοπόροι και με μεγάλη εμπειρία στα υλικά, μπορούμε να σας προτείνουμε το κατάλληλο σε κάθε περιστατικό καθώς και πολλές εναλλακτικές

 

PMMA - Μεταβατική αποκατάσταση

Η προσωρινή αποκατάσταση είναι απαραίτητη όχι μόνο για να καλύψουμε τον ασθενή το διάστημα έως ότου κατασκευαστεί η τελική κατασκευή, αλλά μας προσφέρει χρήσιμα διαγνωστικά στοιχεία όπως:
    
• θέσεις, σχήμα και μέγεθος των δοντιών
• τα επίπεδα σε σχέση με τους μαλακούς ιστούς
 • σύγκλειση και φώνηση
• έλεγχος και τροποποίηση προφίλ ανάδυσης

 

Τελική αποκατάσταση

Έχοντας πραγματοποιήσει τα παραπάνω στάδια μπορούμε να εγγυηθούμε την επιτυχία των αποκαταστάσεων για 1 χρόνο. Συνεπώς, στην σπάνια περίπτωση αστοχίας της αποκατάστασης ενεργούμε άμεσα για την αντικατάσταση της.

 

Έντυπο Παραγγελίας

 

Συμπληρώνοντας το έντυπο παραγγελίας μας δίνετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να κρατάμε ενήμερο το αρχείο μας και να ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα λάθους κατά την επικοινωνία.

Επίσης μας επιτρέπετε να ξεκινάμε άμεσα την κατασκευή της προσθετικής με την παραλαβή, χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος.

 

Ψηφιακό Έντυπο - EL