2102237594 Ψυχάρη 21 - Αθήνα info@dentalprolab.gr
Search Close
banner image
 
 
 
Dental Pro Lab
Ψηφιακή οδοντιατρική | Εμφυτεύματα | Αισθητική
 
 
 

 
 
 
 

Με πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας, το εργαστήριο μας εξακολουθεί να προσφέρει ξεχωριστά χαμόγελα σε ασθενείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εγγύηση

Εφαρμόζοντας επικυρωμένα πρωτόκολλα εργασίας μπορούμε να εγγυηθούμε την επιτυχία των αποκαταστάσεων για 2 χρόνια. Συνεπώς, σε περίπτωση αστοχίας ενεργούμε άμεσα για την αντικατάστασή τους.

Εξέλιξη

Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση που συνεχίζει να εξελίσσεται και να επενδύει σε ανθρώπους, τεχνολογία και επιστήμη.

Αποκτήσαμε τα πρώτα συστήματα cad-cam το 2005 και συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις εξελίξεις.

Πιστοποίηση

Κατέχουμε πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς για την επεξεργασία ψηφιακών σαρώσεων, την χρήση αισθητικών υλικών και συστημάτων cad-cam, καθώς και σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015.
Εργαζόμαστε ακολουθώντας πρωτόκολλα που μας επιτρέπουν να δίνουμε πάντα προβλέψιμα αποτελέσματα.

Card image
Γιατί μας επιλέγουν

 Γνωρίζουμε πως να συνδυάζουμε την αισθητική με την λειτουργικότητα των αποκαταστάσεων. Τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν τους συνεργάτες μας και τους ασθενείς

 Ο καινοτόμος εξοπλισμός μας προσφέρει προβάδισμα στην ποιότητα και τους χρόνους ολοκλήρωσης των εργασιών.

 Εργαζόμαστε με οικολογική συνείδηση και σεβασμό στο περιβάλλον. Ανακυκλώνουμε, εξοικονομούμε ενέργεια και επιλέγουμε τεχνικές και υλικά με χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα.

 
 
 
 
 
 
 
Εργαζόμαστε με οικολογική συνείδηση και σεβασμό στην κοινωνία. Ανακυκλώνουμε, εξοικονομούμε ενέργεια και επιλέγουμε τεχνικές και υλικά με χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα.
 
 
 
 
 
 
 
 

Συνέπεια
 
 

Ποιότητα 
 
 

Καινοτομία
 
 

Εμπιστοσύνη
 
 
 
 
 
CTD Θάνος Χατήρας

CTD Θάνος Χατήρας

Σαν υπεύθυνος του εργαστηρίου, προσπαθώ καθημερινά να προάγω αξίες όπως η εμπιστοσύνη, η καινοτομία, η υψηλή ποιότητα και η συνέπεια στην κουλτούρα της επιχείρησης και να αναδεικνύω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μου εντός και εκτός εργαστηρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φόρμα <br> Επικοινωνίας